בית ספר הרב קוק - עוגיות שוקוצ'יפס
נווט למעלה
 
איזה מתכון אתם רוצים היום?
עוגיות שוקולד צ'יפס או עוגיות רעידת אדמה?!

למה לבחור
אם אפשר את שניהם?!!!

היום אני מפנקת אתכם בשני מתכונים

המתכונים מאד קלים ועם פטנט שהופך את הכנת העוגיות לעוד יותר מהיר ופשוט!
תנסו ותהנו❤

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס
 
2 ביצים
שלושת רבעי כוס שמן
1 כוס סוכר
*מערבבים במהירות גבוהה במיקסר

מוסיפים:
1 אבקת אפיה
2 ורבע כוסות קמח
1 כוס פצפוצי שוקולד/ שוקולד שבור
ומערבבים מעט! 

מקררים את התערובת במקרר
מחממים את התנור על 180 מעלות.

ועכשיו לפטנט- 
לוקחים בעזרת כפית מהתערובת
ויוצרים גבשושיות על נייר אפיה
אין צורך ליצור עיגולים בידיים!

אפיה כ10 דקות עד להשחמה קלה.

מתכון לעוגיות רעידת אדמה/ מושלגות
              *ללא מיקסר*

2 ביצים
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר
רבע כוס שמן
*לערבב היטב עם כף

להוסיף: 
אחד וחצי כוס קמח
שקית אבקת אפיה
קורט מלח

מקפיאים את התערובת 10 דקות

מכינים קערה עם אבקת סוכר.

לוקחים בעזרת כפית מהתערובת
מגלגלים ביד ועוטפים היטב באבקת סוכר

אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
10 דקות.

יום עוגיות שמח😘
אורטל אביצור עוגות מעוצבות וסדנאות אפיה​

להתנסות והמחשה צפו: עוגיות שוקו צ'יפס​